نوشته شده توسط : malihe

تاریخچه چراغ راهنمایی رانندگی

چراغ راهنمایی لامپی از جمله قدیمی ترین انواع چراغ راهنمایی و رانندگی به شمار می آید. با پیشرفت علم امروزه لامپ های رشته و هالوژنی جای خود را به ال ای دی داده است و چراغ راهنمایی ال ای دی  با مصرف پایین برق و پرتاب نور بیشتر، کاربردی تر به نظر می رسد. خرید چراغ راهنمایی سولار در مکان هایی که دسترسی به برق مقدور نیست و یا هزینه برق بالا است کاربردی خواهد بود. قیمت جراغ راهنمایی ال ای دی سولار نسبت به دیگر انواع چراغ راهنمایی بیشتر است اما در طولانی مدت با صرفه جویی که در مصرف برق می شود این هزینه جبران خواهد شد. در سراسر کشورها، چراغ راهنمایی با کمک سیگنال‌های هوشمند زمان توقف (قرمز)، کند شدن حرکت (زرد) یا ادامه مسیر (سبز) را مشخص می‌کنند. این چراغ‌های راهنمایی به حفظ نظم در جاده‌ها کمک می‌کند.

در حالی که اکنون تقریبا همه ما با چراغ‌های راهنمایی آشنایی داریم، اما این چراغ‌ها از روز نخست تا کنون تغییراتی قابل توجه را پشت سر گذاشته اند.

استفاده از چراغ راهنمایی در سیستم‌های ریلی ریشه در سال‌های نخست ۱۸۰۰ دارد. مهندسان طراحی حرکت قطار به روشی نیاز داشتند تا بدانند چه موقع باید لوکوموتیو‌های خود را متوقف کنند و چه زمانی حرکت کند شود. قرمز برای توقف انتخاب شد، زیرا بیشتر مردم آن را با چیزی که احتمالاً خطرناک یا جدی باشد ارتباط می‌دهد. (مهمتر از همه، قرمز دارای طولانی‌ترین طول موج بر روی طیف رنگ است و از مسافت‌های بیشتری دیده می‌شود، به اپراتور‌ها اجازه می‌دهد که زودتر کند شوند.) آن‌ها همچنین از یک چراغ سفید استفاده می‌کردند تا نشان دهند که یک ترن می‌تواند برود و چراغ سبز نیز هنگام حرکت را مشخص می‌کند.

این کار کرد ادامه داشت تا زمانی که مشخص شد اگر یکی از لنز‌ها خاموش شود باعث سردرگمی می‌شود و یک چراغ سفید را نشان می‌دهد که نتیجه‌ای خطرناک دارد. برای مثال، اگر یک فیلتر قرمز آسیب دیده باشد، یک چراغ سفید را می‌بینید و فکر می‌کند که امن نیست. برای جلوگیری از این مشکل، رنگ سفید از بین برده شد و رنگ زرد به آن اضافه شد تا نشان دهنده احتیاط باشد.

در انگلیس، سیستم راه‌آهن برای چراغ راهنمایی اتخاذ شد، حتی اگر از لحاظ فنی هیچ ترافیکی در وسایل نقلیه وجود نداشته باشد. درعوض، مردم نگران واگن‌های اسب بودند که در سطح شهر حرکت و برای عابران پیاده خطرناک بودند. جان پیک نایت، مدیر راه آهن متوجه این مسئله شد و به پلیس متروپولیتن لندن گفت که یک راه حل ارائه دارد که شامل یک چرغ راهنمایی است که افسران به شکل دستی چراغ را روشن و خاموش می‌کنند و در نتیجه می‌توانند جلوی رانندگی را بگیرند یا حرکت در یک مسیر را کند کنند، اما پس از ظهور خودرو‌های بنزینی، این سیستم دوام چندانی نداشت.

با این حال، در اوایل دهه ۱۹۰۰، مشخص بود که باید کاری مؤثر انجام شود. در سال ۱۹۱۳، سال معرفی فورد مدل T، بیش از ۴۰۰۰ تلفات در جاده‌ها رخ داد، بسیاری از آن‌ها به دلیل برخورد در تقاطع‌ها بود. ایالات متحده برای اجرای ترافیک از روش اجرای قانون استفاده و در نهایت از سیستم برقی استفاده کرد. این سیستم از رنگ زرد استفاده نکرد، و مأموران ترجیح می‌دادند سوت بزنند تا رانندگان بدانند سیگنال در حال تغییر است. تا سال ۱۹۲۰ این روش ادامه داشت تا این که یک افسر پلیس دیترویت به نام ویلیام ال پوتز سیستم سه رنگی قرمز، زرد و سبز را ابداع کرد.

خرید چراغ راهنمایی

برای خرید چراغ راهنمایی و اطلاع از قیمت انواع چراغ راهنمایی می توانید به فروشگاه ایمن ترافیک کالا مراجعه نمایید. در این فروشگاه انواع چراغ راهنمایی با قیمت مناسب خدمت مشتریان ارائه می گردد.

 فروشگاه ایمن ترافیک کالا



:: برچسب‌ها: چراغ راهنمایی , تولید کننده چراغ راهنمایی , قیمت چراغ راهنمایی رانندگی , چراغ راهنمایی چشمک زن ,
:: بازدید از این مطلب : 61
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : malihe

چراغ‌های راهنمایی آینده عبور شما از خیابان را پیش بینی می‌کنند

محققان در اتریش یک چراغ راهنمایی هوشمند ساخته‌اند که رفتار افراد پیاده را تجزیه و تحلیل می‌کند. این چراغ افرادی را که قصد عبور از خیابان دارند، شناسایی کرده و ترافیک عبوری از خیابان را برای آنها بدون نیاز به فشار دادن دکمه و صبر کردن، متوقف می‌کند. این سیستم نظارتی، به صورت ضربتی و از سال آینده در خیابان‌های وین به کار برده خواهد شد. در این طرح، سیستم از دوربین‌هایی استفاده می‌کند که مساحتی در حدود پنج تا هشت متر را مورد بررسی قرار داده، نظارت می‌کند. این سیستم حرکت عابران را در نزدیکی خیابان مورد بررسی قرار می‌دهد و حتی اشخاصی را که در یک لحظه قصد عبور از خیابان را دارند شناسایی خواهد کرد.

هورست پسگر محقق موسسه گرافیک کامپیوتر بین المللی وین، که ساخت این سیستم را انجام داده‌اند، در گفتگویی ابراز داشت که این سیستم ظرف دو ثانیه قابل اعتماد خواهد بود. اگر گروه بزرگی از مردم قصد عبور از خیابان را داشته باشند، این چراغ هوشمند می‌تواند ترافیک را برای مدت طولانی‌تری نگه دارد تا همه افراد از یک سمت خیابان به سمت دیگر آن منتقل شوند. از ویژگی‌های دیگر این سیستم همچنین می‌توان به کمک به افراد معلول و ناتوان اشاره نمود. افرادی که دارای صندلی چرخ دار، کالسکه یا صندلی مسافرتی هستند، نیاز به زمان بیشتری برای عبور دارند.

اسکن فضا در زمان توقف

شما ممکن است این دوربین‌ها را در خیابان‌های عمومی نبینید و هر حرکتی را نسبت به محیط اطراف خود انجام دهید. اما پسگر و همکارانش مشتاق هستند تا اثبات کنند که تمام نظارت و محاسبات سیستم در لحظه انجام می‌پذیرد و هیچ اطلاعاتی به سرورهای خارج از محدوده منتقل نمی‌شود . در عوض، با استفاده از داده‌های هندسی، تصمیم گیری‌های لازم توسط سیستم گرفته خواهد شد.

چراغ‌های هوشمند همچنین دارای یک سیستم برای گزارش حرکت به صورت خودکار از سطح زمین هستند. بنابراین اگر سیستم تصویر برداری از کار افتاده باشد، عابر پیاده در کنار جاده نمی‌ایستد. پسگر می‌گوید: «این قابلیت سیستمی دوگانه است. این سیستم به طوری طراحی شده است که می‌تواند حتی در یک محیط خشن و بدون تحرک نیز کار کند. این سیستم همچنین با نوسانات ولتاژ برق نیز مقابله می‌کند.

اگر به کار گیری این سیستم در وین اتریش موفقیت آمیز باشد، ما می‌توانیم چراغ‌های هوشمند را در سطح شهرها و کشورهای دیگر نیز ببینیم. به خصوص در محیط‌هایی که دارای خودروهایی هستند که در جاده‌های خاص و یا معمولی به صورت خودران و بدون راننده در حال حرکت هستند.

خرید چراغ راهنمایی

با پیشرفت علم امروزه لامپ های رشته و هالوژنی جای خود را به ال ای دی داده است و چراغ راهنمایی ال ای دی  با مصرف پایین برق و پرتاب نور بیشتر، کاربردی تر به نظر می رسد. خرید چراغ راهنمایی سولار در مکان هایی که دسترسی به برق مقدور نیست و یا هزینه برق بالا است کاربردی خواهد بود. قیمت جراغ راهنمایی ال ای دی سولار نسبت به دیگر انواع چراغ راهنمایی بیشتر است اما در طولانی مدت با صرفه جویی که در مصرف برق می شود این هزینه جبران خواهد شد.

برای مشاهده و خرید انواع چراغ راهنمایی می توانید به سایت ایمن ترافیک کالا مراجعه نموده و اینترنتی سفارش خود را ثبت کنید و برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

فروشگاه اینترنتی ایمن ترافیک کالا



:: برچسب‌ها: چراغ راهنمایی , تولید کننده چراغ راهنمایی , قیمت چراغ راهنمایی رانندگی , چراغ راهنمایی چشمک زن ,
:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : malihe

کله قندی ترافیکی

کله قندی ترافیکی دارای طراحی مخروطی شکل بوده و از جنس پلاستیک ساخته شده است. این استوانه ترافیکی با سطحی پهن‌تر نسبت به راس خود به راحتی در مکان‌های مختلف، اعم از صاف و شیب‌دار نصب می‌گردد و استفاده از آن بسیار راحت است.  کله قندی ترافیکی به دلیل ارزان و مقرون به صرفه بودن، پر فروش‌ترین استوانه ترافیکی در سالیان اخیر بوده است.

خرید انواع کله قندی ترافیکی

با توجه به مواد لاستیکی و پلیمری به کار رفته در بافت اصلی استوانه ترافیکی، قابلیت ضربه پذیری تا 20000 مرتبه را نیز دارد. این تجهیزات ترافیکی بسیار در مقابل نوسانات دما مقاوم بوده و جابجایی و حمل بسیار راحتی دارند.

 ویژگی‌های کله قندی ترافیکی

استوانه ترافیکی مخروطی شکل و یا همان کله قندی بسیار مشهور و نام آشنا، با طرح و رنگ و قابلیت‌های متنوع در اندازه‌های متفاوت ساخته می‌شود.

اولین و شاید مهمترین ویژگی کله قندی ترافیکی، استفاده از دو رنگ (اصولا زرد و قرمز) برای قابلیت تشخیص از فاصله دور است. این استوانه دراندازه‌های مختلفی ساخته می‌شود و عمومی‌ترین طول‌های استفاده شده برای تولید آن‌ها، 25، 45، 55، 65، 75 و 100 سانتی‌متر است.

کله قندی ترافیکی را در جنس‌های ارتجاعی و پلاستیکی می‌سازند تا در صورت برخورد اجسام سخت، نه جسم مذکور و نه استوانه ترافیکی مخروطی شکل آسیب نبینند. عموما استوانه ترافیکی را از جنس پی وی سی (pvc) و یا ژله‌ای تولید می‌کنند و همین امر نیز صفت ارتجاعی بودن و انعطاف پذیر بودن آن‌ها را باعث شده است. در سالیان اخیر انواع استوانه‌های ترافیکی مخروطی با قابلیت تشخیص در شب نیز تولید شده است که از آن‌ها با عنوان استوانه ترافیکی شبرنگ نیز یاد می‌شود.

 انواع کله قندی ترافیکی

کله قندی ترافیکی و یا استوانه ترافیکی مخروطی را در یک دسته‌بندی کلی می‌توان شامل انواع ذیل دانست.

– کله قندی ترافیکی کف لاستیکی 75 سانتی‌متر: این مانع ترافیکی استانداردترین اندازه ممکن را از حیث تجهیزات ترافیکی در سطح جهان دارد.

– کله قندی ترافیکی کف لاستیکی 1 متری: این استوانه با قابلیت ضربه‌پذیری بسیار بالایی ساخته شده است و با توجه به طول یک متری خود، مقاومت بسیار بالایی دارد.

– کله قندی ترافیکی ژله‌ای: این استوانه ترافیکی به صورتی ساخته شده است که کمترین آسیب ممکن را در صورت برخورد به وسیله مورد نظر وارد میکند و همچنین به علت قابلیت ارتجاعی بسیار زیاد خود نیز در مقابل آسیب های وارده بسیار مقاوم هستند.

– کله قندی ترافیکی تاشو: مهمترین خصوصیت این استوانه ترافیکی، قابلیت تا شدن، حمل آسان و کاهش هزینه‌های مربوط به عرضه آن‌هاست.

 کاربرد کله قندی ترافیکی

این استوانه ترافیکی بسیار پرکاربرد بوده و در بسیاری از مکان ‌های عمومی و خصوصی نیز نصب می‌گردد. در ادامه عمومی‌ترین کاربردهای کله قندی ترافیکی را به اختصار شرح می‌دهیم.

– جهت استفاده در انواع مسیرهای ورودی و خروجی و چند راه‌های متصل به یکدیگر

– جهت استفاده در انواع مسیرهای مربوط به ورودی و خروجی بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و دیگر مکان‌های عمومی

– جهت استفاده در پارکینگ‌های عمومی طبقاتی

– جهت استفاده در انواع پارکینگ‌های مربوط به ساختمان‌های مسکونی با واحدهای متعدد

– جهت استفاده در مقابل ورودی پارکینگ‌ها با هدف جلوگیری از پارک دیگر خودروها

– جهت استفاده در مسیرهای در دست تعمیر

 نصب کله قندی ترافیکی

نصب این استوانه بسیار راحت بوده و اصولا به صورت دسته‌ای در مکان مشخصی گذاشته شده و احتیاج به وسیله خاصی برای نصب ندارند. با این حال در برخی از مکان‌ها برای جلوگیری از به سرقت رفتن و یا عدم امکان جابجایی توسط اشخاص مختلف، آن ها را با زنجیرهای خاصی به یکدیگر متصل می کنند و مانع حرکت و جابجایی آن‌ها می‌گردند.

خرید کله قندی ترافیکی

در صورت تمایل به خرید انواع استوانه و کله قندی ترافیکی می توانید به سایت ایمن ترافیک کالا مراجعه نمایید.

فروشگاه اینترنتی ایمن ترافیک کالا



:: برچسب‌ها: کله قندی ترافیکی , مخروط ترافیکی , خریدکله قندی ترافیکی , قیمت کله قندی ترافیکی , خرید مخروط ترافیکی , قیمت مخروط ترافیکی ,
:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : malihe

تاریخچه و ضرورت استفاده از سرعتگیر در جاده ها

سرعتگیر ها یا ساندویچ و یا قطع کننده ی سرعت از تجهیزات ایمنی جاده ها و راه ها می باشند که با استفاده از انحراف عمودی کمک شایانی برای کم کردن سرعت وسایل نقلیه جهت ایمنی بیشتر می نمایند . امروزه سرعتگیرها به دو دسته کلی پلاستیکی و لاستیکی تقسیم می شوند. قیمت سرعتگیر لاستیکی نسبت به سرعتگیر پلاستیکی بالاتر است. کیفیت این مدل نیز بیشتر است و از این رو از آن در جاده های پر رفت و آمد و پارکینگ های ماشین های سنگین استفاده می شود. اما خرید سرعتگیر پلاستیکی بیشتر در پارکینگ های خصوصی و عمومی داخل شهری و خیابان های کم رفت و آمد رواج دارد.

امروزه سرعت گیر ها بسیار متفاوت تولید میگردند برخی با ایجاد سطحی زبر همانند کفشک ترمز عمل نموده برخی با ایجاد سطوح شیب دار و  … باعث هوشیاری بیشتر راننده و در نتیجه کاهش سرعت در موقعیت مورد نظر می گردند.سرعت گیر در جاده

استفاده از دستگاه های انحراف عمودی در سراسر جهان گسترده است، استفاده از آنها در مناطقی که نیاز به کاهش سرعت می باشد و رانندگان موظف به پایین آوردن سرعت خود به پایین می باشند رواج دارد .

اگرچه استفاده از سرعتگیر در حفظ سرعت مجاز وسایل نقلیه بسیار موثر است اما استفاده از آنها در برخی موارد بحث برانگیز نیز بوده است به عنوان مثال سرعتگیر باعث افزایش سرو صدای ترافیک می گردد و یا ممکن است به وسایل نقلیه بزرگ آسیب برساند و یا در سرعت گیر هایی که ارتفاع آنها بلند است ممکن است آسیب جدی به رانندگان موتور سیکلت و دوچرخه وارد نماید البته در برخی از مکانها برای عبور موتور سیکلت و ودوچرخه شکافی کوچک بین سرعت گیر های سراسری نصب شده در عرض خیابان و یا جاده ایجاد می نمایند .

جنس سرعتگیر

سرعتگیر اغلب از بتن ، آسفالت ، پلاستیک های بازیافتی و یا لاستیک ساخته می شود. البته از لحاظ اقتصادی استفاده از آسفالت به لحاظ سفتی و دوام برای ساخت سرعتگیر مقرون به صرفه تر میباشد .

سرعت گیر کوتاه آسفالتی

گفتنیست تمام سرعتگیرها با ترکیبات مختلف باید با مهندسی و استاندارد خاص ساخته شود – سرعتگیر های لاستیکی و پلاستیکی به لحاظ آسانی نصب ، استفاده از آنها رواج بسیاری دارد این نمونه از سرعت گیر ها امکان انتقال شان در فصول مختلف و یا درصورت آسیب دیدن وجود دارد زیرا بصورت تکه های پازل کنار هم قرار گرفته و به زمین پیچ می شوند.

تاریخچه

در ۷ ژوئن ۱۹۰۶ نیویورک تایمز گزارش کرد که در چتهام نیوجرسی به منظور کاهش سرعت وسایل نقلیه قسمت خط کشی عابر پیاده ۵ اینچ بالاتر از سطح جاده در نظرگرفته شده است و این طرح اولین طرح نزدیک به سرعتگیر های امروزی بود. این طرح در آن زمان توسط شهر های مختلف اجرا شد اما چنهام نیوجرسی اولین شهری بود که از این ایده استفاده کرد.

آرتور هالی کامپتون یک فیزیکدان و برنده جایزه نوبل فیزیک در سال ۱۹۲۷ برای اکتشافات نتیجه تغییرات عمده ای در نظریه الکترومغناطیسی بود. وی بعد ها چیزی اختراع کرد که طرح اولیه ای برای سرعتگیرهای امروزی بود در سال ۱۹۵۳ کامپتون بعد از توجه به رانندگان خیابان بروکینگز هال در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس شروع به ساخت سرعتگیر به شکل امروزی کرد.

سرعت گیر آسفالتی

اداره حمل و نقل و آزمایشگاه تحقیقات جاده  بریتانیا  طی یک گزارش جامع که در سال ۱۹۷۳ منتشر شده اعلام کرد برخورد رانندگان مختلف در مواجهه با سرعتگیر ترافیکی متفاوت می باشد  در آن زمان سرعتگیر ایمنی در جاده های عمومی اجازه نصب نداشتند اما در جاده های خصوصی نصب شده بودند.

اولین دست انداز سرعت (سرعتگیر) در اروپا در سال ۱۹۷۰ در شهرستان دلفت در هلند ساخته شده است.

استاندارد سرعتگیر در یک جاده با ارتفاع معمولا بین ۳ و ۴ اینچ (۷٫۶ و ۱۰٫۲ سانتی متر) است. فاصله گذشتن از یک دست انداز سرعت به طور معمول کمتر یا نزدیک به ۱ فوت (۳۰ سانتی متر) است.

طول سرعتگیر ها متفاوت است، و به عوامل بسیاری اعم از عرض جاده زه کشی کنار جاده و یا خیابان و … بستگی دارد . فضاهای خالی در دو طرف نیز ممکن است برای عبور  برای وسایل نقلیه اضطراری خالی گذاشته شود.

معایب

برخی از معایب سرعت گیر به شرح ذیل میباشد:

کاهش سرعت وسایل نقلیه اضطراری

امکان انحراف ترافیک از خیابان ها و جاده ها به مناطق مسکونی .

افزایش سرو صدای ترافیکی در اطراف مناطق مسکونی علی الخصوص زمانیکه وسلیه نقلیه حامل بار باشند.

آسیب جدی به برخی وسایل نقلیه.

می تواند ناراحتی برای رانندگان و مسافران ایجاد کنند.

افزایش مصرف سوخت به علت حرکت با دنده ی سنگین توسط رانندگان قبل از رسیدن به سرعت گیر .

باعث آسیب نخاعی و تشدید کمردرد مزمن است.

قیمت انواع سرعتگیر

در فروشگاه ایمن ترافیک کالا می توانید انواع سرعت گیر لاستیکی و سرعت گیر پلاستیکی را مشاهده کنید و به صورت آنلاین خرید کنید. در صورت تمایل می توانید با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و اطلاعات کاملی درباره قیمت و نوع سرعتگیر مناسب دریافت نمایید.

فروشگاه اینترنتی ایمن ترافیک کالا



:: برچسب‌ها: سرعت گیر , سرعت گیر ترافیکی , سرعت گیر لاستیکی , سرعت گیر پلاستیکی , سرعت گیر پارکینگ ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 مهر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : malihe

استوانه ترافیکی چیست؟

گسترش محدوده شهرنشینی و افزایش تراکم جمعیت و به تبع آن افزایش مجموع خودروهای در حال گردش و یا خودروهای پارک شده و یا به عبارت دقیق‌تر، افزایش حجم ترافیک انواع مختلفی از تجهیزات ترافیکی طراحی و به مرحله اجرا در آمد. از جمله مهمترین اقدامات بخش خصوصی و عمومی در این زمینه که از رواج بسیار زیادی نیز برخوردار شده است، خرید استوانه ترافیکی است.

استوانه ترافیکی پلی اورتان

این استوانه ترافیکی، نسل جدید استوانه ترافیکی است که استفاده از آن در دهه‌ گذشته، رواج بسیاری یافته است و با جنس پلی اورتان خود در مقابل گرما و ضربه مقاومت بسیار بالایی دارد. نوارهای شبرنگ استفاده شده در این استوانه ترافیکی باعث می‌گردد تا از فاصله تقریبی 500 متر قابل رویت بوده و راننده بتواند مسیر صحیح را انتخاب نماید. این استوانه ترافیکی را نیز مانند کله قندی ترافیکی، باید به صورت دسته‌ای قرار داد تا بتوان نتیجه مطلوب را از استفاده آن دریافت نمود.

 کاربرد استوانه ترافیکی پلی اورتان

استوانه ترافیکی پلی اورتان و کله قندی تا حدی شبیه به یکدیگر عمل می‌کنند و کاربردهای مشابهی دارند با این حال، استوانه ترافیکی پلی اورتان طراحی تخصصی‌تر و فنی‌تری داشته و به همین علت کاربردهای بیشتری نیز دارد. به جز مواردی که برای کاربرد کله قندی ترافیکی برشمردیم، می‌توان به کاربردهای ذیل برای استوانه ترافیکی پلی اورتان اشاره نمود.

– جهت مدیریت مسیر ترافیک

– جداسازی بخش‌های متصل و متمایز پارکینگ‌های عمومی و مشاع

– جهت استفاده در پیچ‌های خطرناک

– جهت جداسازی معابر پیاده و جاده‌های مربوط به عبور و مرور خودروها که در پهلوی یکدیگر قرار دارند

– جهت استفاده در تقاطع‌ها و تعیین مسیر در تلاقی جاده‌ها

– استفاده در لبه پله‌های ساختمانی و حفظ امنیت ارتفاع

مزایای استفاده از استوانه ترافیکی پلی اورتان

از جمله مهمترین مزیت استفاده از استوانه ترافیکی پلی اورتان، قابلیت دید در شب بوده که با توجه به خاصیت رفلکس بودن و ساطع نمودن نورهای رنگی، تصادفات جاده‌ای به علت عدم تشخیص صحیح مسیر را به حداقل ممکن می‌رساند. جنس پلی اورتان بسیار مقاوم بوده و در صورت استفاده از این استوانه ترافیکی، مشاهده خواهید نمود که طی سالیان بسیاری کیفیت و طرح و رنگ اولیه خود را حفظ می‌کند.

استوانه ترافیکی پلی اورتان، قابلیت ارتجاعی بسیار بالایی داشته و در صورت ورود ضربه و فشار، بدون آسیب به خود و وسیله مقابل، به حالت اولیه باز می‌گردد.

نصب استوانه ترافیکی پلی اورتان

این استوانه ترافیکی اگر برای مکان‌های عمومی و خصوصی و با قابلیت جابجایی خریداری گردد، نصب بسیار راحتی داشته و در بسیاری از مواقع با قرار دادن دسته‌ای از آن‌ها در یک مسیر مشخص می‌توان نتیجه مطلوب را به دست آورید. با این حال باید دقت نمود در صورتی که قصد استفاده از این استوانه ترافیکی را با هدف عدم جابجایی و نصب دائم دارید باید از یک نصاب حرفه‌ای کمک گرفته و جهت نصب آن بر روی سطح مورد نظر اقدام نمایید.

ارائه دهنده انواع استوانه ترافیکی

ایمن ترافیک کالا به عنوان یکی از فروشندگان و تولیدکنندگان استوانه ترافیکی شناخته می‌شود که شما می‌توانید به وسیله دریافت مشاوره‌های لازم از کارشناسان این مجموعه نسبت به خرید استوانه ترافیکی مورد نیاز خود اقدام نمایید.

فروشگاه اینترنتی ایمن ترافیک کالا



:: برچسب‌ها: استوانه ترافیکی , استوانه ایمنی , قیمت استوانه ترافیکی , قیمت استوانه ایمنی , خرید استوانه ترافیکی , خرید استوانه ایمنی ,
:: بازدید از این مطلب : 40
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 مهر 1399 | نظرات ()